Het nut van een serum!

7 maart 2022 | 0 Reacties

Het nut van een serum!

Wat is een serum, wat doet een serum, gebruik je het iedere dag? En hoe gebruik je dat dan? Dat lees je hieronder.

Wat is een serum?

Een serum is een huidverzorgingsproduct met een hoge concentratie aan werkzame stoffen om een specifiek huidprobleem aan te pakken. Een serum werkt veel dieper in de huid en werkt veel doeltreffender aan je huidwens. En je huidwens is hetgeen wat je graag verbeterd wilt hebben. Bv acne, rosacea, pigmentvlekken, droogte, veroudering enz.

Doordat een serum een hoge concentratie aan actieve en werkzame ingrediënten bevat, ligt de prijs vaak hoger dan een gemiddeld huidverzorgingsproduct of een reguliere dagcrème of nachtcrème maar dat is dus ook echt niet voor niks!

Hoe vaak gebruik je een serum?

Hoe vaak je een serum gebruikt is afhankelijk van het soort serum en de werkstoffen die erin zitten. Sommige serums gebruik je 2x per dag andere maar 1x. De ene ‘s morgens en de andere juist alleen ‘s avonds.

Het is ook goed mogelijk om meerdere serums te gebruiken. Apart van elkaar of door laagjes te maken. Dan ga je dus laagjes aanbrengen van verschillende serums over elkaar. Hierdoor kan je 1 huidprobleem vanuit meerdere kanten aanpakken of door meerdere serums te gebruiken kan je meerdere huidwensen aanpakken. Let wel dat niet altijd alle werkstoffen elkaar goed verdragen! Dus laat je wel goed inlichten.

Wanneer gebruik je een serum?

Een serum gebruik je altijd voor je dag-/nachtcrème. Een serum bevat een hoge concentratie aan werkzame bestanddelen en wordt zeer snel opgenomen door de huid. Daarom is het belangrijk om altijd eerst een serum aan te brengen, voordat je een crème aanbrengt. Als je het andersom aanbrengt, dan remt de dag- of nachtcrème de werking van het serum. Zorg ervoor dat je je huid goed gereinigd hebt voordat je een serum aanbrengt. Een schone huid zorgt ervoor dat gezichtsverzorgingsproducten beter in de huid worden opgenomen.

Je ziet dat een serum je dus kan helpen om sneller je huidwens te bereiken. Onder aan de tekst zie je een link naar alle serums. Mocht je nog vragen hebben, laat mij dat dan weten!

Klik hier om naar de serums te gaan!

Femke
Hi, wat leuk dat je op mijn blog terecht gekomen bent! Ik schrijf graag over alles wat met beauty en (gezonde) lifestyle te maken heeft en hoop je te inspireren met mijn tips en adviezen. Voel je vrij om te reageren en/of vragen te stellen. Heb je een onderwerp waar je graag meer over wilt weten laat het mij dan weten. Veel leesplezier Liefs Femke

Heb je vragen over dit artikel of wil je even iets kwijt?

Stel ze gerust in het reactie formulier hieronder, stuur mij een whatappje: 06 – 187 334 58 óf mail naar info@skinsupply.nl

0 reacties

Een reactie versturen