Acne behandeling

 

Acne is een chronisch ontstekingsreactie van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte follikel steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes. Geen acne is hetzelfde en zal dus op een andere manier behandeld worden. De acne behandelingen zijn erop gericht om de huid rustig te krijgen. Soms is het aan te raden om een aantal behandelingen in kuurverband te ondergaan. Om zo sneller en effectiever tot een resultaat te komen.

Acne Facial Gelaat

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, afsluitende verzorging
€ 37,50

Acne Kuur

4x Acne Facial (1x per week)
€ 127,50

Acnelittekens
Als de acne verdwenen is kan het zijn dat er ontsierende littekens achtergebleven zijn. Helaas zijn deze littekens niet volledig te verwijderen maar met diverse behandelingen kan je wel een duidelijke verbeterering/vermindering krijgen van de littekens. Bv. met Microdermarasie, bindweefselmassage en microneedling.

Bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband. Deze behandeling is uitermate geschikt bij: anti-aging, littekenbehandeling & het in conditie houden van de huid na een cosmetische ingreep zoals een facelift.

Bindweefselmassage

Reinigen met lotion, bindweefselmassage, afsluitende verzorging
€ 37,50

Bindweefselmassage Kuur

6x bindweefselmassage (1x per week)
€ 191,25

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een zachte en veilige behandeling. Met behulp van zeer fijne kristallen verwijdert het apparaat een dun laagje van de opperhuid. Dit resulteert in een krachtige regeneratie die de huid een langdurig schoon en fris uiterlijk zal geven. Lijntjes en rimpels verfijnen en verminderen doordat de huid nieuwe, jonge en gezonde cellen zal vormen. Microdermabrasie is ook effectief voor de behandeling van littekens van acne of andere huidbeschadigingen.

Microdermabrasie

Reiniging, microdermabrasie, afsluitende verzorging
€ 49,90

3 – Kuur Microdermabrasie

3x Microdermabrasie (1x per 7-14 dagen)
€ 127,25

6 – Kuur Microdermabrasie

6x Microdermabrasie (1x per 7-14 dagen)
€ 254,50

Biopeeling

Biopeeling is en kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid worden aangebracht. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen en vernieuwen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een rotatiemassage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer zacht en glad aan.

Biopeeling

Reiniging, biopeeling, afsluitende verzorging
€ 49,90

3 – Kuur Biopeeling

3x Biopeeling (1x per 7-14 dagen)
€ 127,25

6 – Kuur Biopeeling

6x Biopeeling (1x per 7-14 dagen)
€ 254,50

Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij en met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes (niet zichtbare gaatjes) in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale, actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via deze kanaaltjes direct opgenomen worden in de diepere huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen en glad collageen. De behandeling is goed in te zetten als anti-aging, bij pigmentvlekken en littekens.

Microneedling Gelaat € 99,00

3 – Kuur Microneedling

3x Microneedling (1x per 6 a 8 weken)
€ 252,45

6 – Kuur Microneedling

6x Microneedling (1x per 6 a 8 weken)
€ 504,90

Biopulse

De biopulse behandeling dankt zijn kracht aan het biopulsemasker. Dit masker zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogde zuurstofvoorziening en een betere stroming van de lymfe. Dit resulteert in een sterke afname van afvalstoffen, gifstoffen en vrije radicalen in de huid. Vooral tussen de cellen is dit effect merkbaar. Hierdoor is de huid veel beter in staat om werkstoffen op te nemen, te regeneren (herstellen) en collageen aan te maken. Het masker zorgt voor een pulserend effect en door dit effect zorgt op zijn beurt voor een minifacelift. Door een betere doorbloeding en zuurstofvoorziening worden de gelaatsspieren steviger, veerkrachtiger en strakker.

Biopulse

Reiniging, onzuiverheden verwijderen biopulsemasker hand- en onderarmmassage, afsluitende verzorging
€ 95,00

 

3 – Kuur Biopulse

3x Biopulse (1x per 7-14 dagen)
€ 242,25

6 – Kuur Biopulse

6x Biopulse (1x per 7-14 dagen)
€ 484,50

Extra behandelingen

(alleen te boeken tijdens een gezichtsbehandeling)

Skincheck Gratis
Wenkbrauwen epileren/harsen € 4,95
Bovenlip harsen € 4,95
Kin harsen € 4,95

Wimpers verven

€ 9,95
Wenkbrauwen verven € 5,95
Speciaal masker € 9,95
Gezicht, nek, schouder en decollete massage € 12,95
Hoofdhuid en oormassage € 4,95
Bindweefselmassage € 17,50
Ultra sound (insluizen werkstoffen) € 9,95
Cupping € 9,95