2 tips voor het gebruik van Matcha

8 februari 2021 | 0 Reacties

Bij IK Skin Perfection geloven ze in de kracht van de natuur en willen ze huidproblemen 100% aanpakken. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 33% van het resultaat wordt behaald door dagelijks thuis te werken met de juiste producten, 33% wordt behaald door een healthy lifestyle, met gezonde, afwisselende voeding en de overige 33% wordt behaald in de schoonheidssalon! Die 100% aanpak, dat wil jij toch ook? Wist je dat Matcha thee daar een grote rol in kan spelen? In onderstaande tips lees je hoe je met Matcha effectief huidproblemen kunt aanpakken.

Wat is Matcha?
Matcha is de oudste, meest zeldzame en verfijnde theesoort uit Japan. Het wordt vaak in verband gebracht met de term superfood. De gezondheidsvoordelen overtreffen werkelijk alles. Matcha bevat wel 137x meer antioxidanten bevat dan groene thee! Je neemt namelijk honderd procent uit het theeblaadje op, wat het hele blaadje wordt vermalen tot poeder. Hello stralende glow en welkom zero-waste gedachte. Matcha bevat L-theanine. Dit stofje zorgt ervoor dat je kalmeert, je blijer voelt en alert blijft.

Tip 1: Voeding 
Eet en drink je huid gezond met 1 à 2 kopjes MATCHA TEABLEND per dag. Matcha heeft een hoge anti-oxidatieve werking. Voor een dagelijkse portie antioxidanten zijn niet meer dan 1 à 2 kopjes per dag nodig. Eén kopje MATCHA TEABLEND+ staat bijvoorbeeld gelijk aan 10 kopjes reguliere groene thee. Matcha beschermt je huid tegen vrije radicalen en veroudering en het hydrateert de vochtarme huid. En, het mooie aan Matcha poeder is dat het niet alleen voor thee gebruikt kan worden. Je kan het ook perfect inzetten bij veel andere recepten, bijvoorbeeld smoothies en muffins. Detox de huid met een heerlijke groene smoothie met MATCHA TEABLEND! Deze smoothie reinigt het lichaam, verwijdert gifstoffen uit organen en verbetert het energieniveau.

ZO MAAK JE HET:
Neem een handje bloemkool, 1 banaan, 1 avocado en een sinaasappel.
Maak de ingrediënten schoon en snij ze in kleine stukjes en pureer. Doe 2 kleine schepjes Matcha Teablend+ en water in de blender. Schenk de smoothie in glazen en garneer ze eventueel met wat boerenkool of een andere garnering.

Tip 2: Huidverzorging
Verzorg je huid met MATCHA. 
Scrubben is goed voor je huid. Deze IK MIMATCHA SCRUB verwijdert de dode huidcellen waardoor je huid schoon en de hele dag zijdezacht aanvoelt. In deze scrub is Matcha verwerkt. De Matcha in de scrub zorgt ervoor dat celvernieuwing wordt gestimuleerd, het ondersteunt bij huidproblemen (deze scrub is ook geschikt voor de meest kwetsbare en schilferige huid!), zorgt voor een gezonde huid en een vitale en stralende huidteint.

Wist je dat je Matcha ook kan gebruiken in een gezichtsmasker? Vermeng één theelepeltje MATCHA TEABLEND+ met het DOUBLE+ masker voor een heerlijke antioxidantenboost op je huid!

 

Femke
Hi, wat leuk dat je op mijn blog terecht gekomen bent! Ik schrijf graag over alles wat met beauty en (gezonde) lifestyle te maken heeft en hoop je te inspireren met mijn tips en adviezen. Voel je vrij om te reageren en/of vragen te stellen. Heb je een onderwerp waar je graag meer over wilt weten laat het mij dan weten. Veel leesplezier Liefs Femke

Heb je vragen over dit artikel of wil je even iets kwijt?

Stel ze gerust in het reactie formulier hieronder, stuur mij een whatappje: 06 – 187 334 58 óf mail naar info@skinsupply.nl

0 reacties

Een reactie versturen