Waarom oogverzorging?

18 september 2020 | 0 Reacties

Ja waarom zou je een aparte oogverzorging gebruiken? Wat is de meerwaarde? Wat kan een oog crème wat mijn gewone crème al niet kan? Wat kan een apart oogproduct betekenen?

Dit zijn veel gehoorde en gelezen vragen en uiteraard kan ik je daar een antwoord op geven :).

Waarom een aparte oog crème gebruiken?
– 
De huid rondom je ogen is veel dunner, gevoeliger, tekent het eerste bij veroudering, bevat minder talgklieren (is daarom droger) en deze huid in constant in beweging (je knippert tenslotte te hele dag). 
– Voorkomen is beter dan genezen! Preventief een oog crème gebruiken is een goed idee. Zoals hierboven al beschreven staat is de huid rondom de ogen als eerste aan de beurt als het gaat om veroudering. Hier zullen de eerste rimpeltjes ontstaan en hoewel deze niet volledig te voorkomen zijn kan je met een oog crème dit proces wel ondersteunen, vertragen en verminderen. 
– Er zijn diverse crèmes en serums voor het gelaat die prima onder de ogen gebruikt kunnen worden alleen moet je dan wel weten welke dat zijn. Zeker niet alle werkstoffen en/of percentages aan werkstoffen zijn namelijk geschikt voor deze gevoelige huid. Bij het gebruik van een apart oogproduct weet je in ieder geval zeker dat je goed zit!

Nu ik dit zo uitgelegd heb klinkt het hopelijk niet meer zo gek om een apart oogproduct te gebruiken.

Wat kan een oogproduct voor jouw betekenen?
We kampen allemaal met onze eigen “problemen” als het gaat over de huid rondom je ogen. Zo heeft de ene persoon wat meer last van wallen en kringen. De ander meer van veroudering, droogte lijntjes, rimpels en/of verslappingen. Een ander wilt vooral preventief aan de slag en de volgende vindt alleen goede verzorging van de huid voldoende. 

– Heb je last van wallen/kringen dan is de ILLUMINATING EYE BALM van Medik8 een super werkende oog crème. Deze verhelderd de huid rondom de ogen en zorgt voor een goede doorstroming van bloed en lymfe. De lichtreflecterende deeltjes zorgen voor een directe vermindering van je donkere kringen.
– Wil je vooral preventief aan de slag of ga je voor een goede verzorging van de huid rondom je ogen kies dan voor een oogproduct die wat algemener. Zo is de EYE+ van Ik skin perfection echt een alleskunner en eigenlijk voor iedereen en altijd inzetbaar. De OOGPRODUCTEN van Nouvital kunnen je hier ook bij helpen. De oog lijn van Nouvital bevat tevens een heerlijk oogmasker: EYE CONTOUR MASK dit is echt uniek ten opzichte van de andere merken en met een oogmasker kan je net weer een stapje verder in de verzorging van de huid rondom je ogen.
– Bovenstaande oogproducten werken alle tegen huidveroudering maar er is 1 oogproduct dat eruit springt als het om het gladmakende effect gaat dat de huid rond je ogen soms nodig heeft en dat is de EYELIFT PEPTIDES van Medik8. 

Kijk gerust nog even verder op de site welke oogproducten er allemaal zijn en welke je bij je vindt passen. Mocht je er niet uitkomen schroom dan vooral niet om even een mailtje te sturen naar info@skinsupply.nl. Ik geef je graag advies.

Liefs Femke

Femke
Hi, wat leuk dat je op mijn blog terecht gekomen bent! Ik schrijf graag over alles wat met beauty en (gezonde) lifestyle te maken heeft en hoop je te inspireren met mijn tips en adviezen. Voel je vrij om te reageren en/of vragen te stellen. Heb je een onderwerp waar je graag meer over wilt weten laat het mij dan weten. Veel leesplezier Liefs Femke

Heb je vragen over dit artikel of wil je even iets kwijt?

Stel ze gerust in het reactie formulier hieronder, stuur mij een whatappje: 06 – 187 334 58 óf mail naar info@skinsupply.nl

0 reacties

Een reactie versturen