Zwangerschapsmassage

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

' Ontspanning is een echt must in deze periode van je leven '

Gemasseerd worden op een warmwaterkussen is een bijzondere ervaring en echt een weldaad voor je zwangere lichaam! Tijdens deze ontspannende massage lig je op je rug.  Soms is het best lastig om nog op je rug te liggen, zeker als je wat verder in je zwangerschap bent, maar op dit warmwaterkussen is dat geen enkel probleem meer! Eindelijk weer eens lekker ontspannen op je rug liggen! En door de warmte ontspan je des te meer.

Gedurende je zwangerschap verandert je lichaam continu, je kunt ineens kwaaltjes hebben die je eerst helemaal niet had: wat moeilijker bewegen, spierpijn, gewrichtspijn, constipatie, moeizamer slapen etc…. daarnaast kun je ook best veel aan je hoofd hebben….je lichaam & geest hebben veel behoefte aan ontspanning en rust en zeker nu, in deze wat drukkere tijd, kan zo’n stukje ontspanning, aandacht voor je lichaam en rust in je hoofd, wonderen verrichten.
 
Sommige zwangere vrouwen kunnen helemaal niet meer op hun rug liggen. Voor deze vrouwen is het ook mogelijk om een rugmassage te ondergaan op hun zij.
 
Massage van rug, nek en schouders 30 min € 29.90
Op het warmwaterkussen of op de zij