ACNE

' Een chronische onstekingsreactie die aangepakt dient te worden! '

Acne is een chronisch ontstekingsreactie van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren.Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.Het komt veel voor bij pubers, maar zeker ook bij volwassenen. Acne heeft verschillende oorzaken. Meestal begint het in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter. Ze produceren meer en dikkere huidsmeer of talg. Als zich te veel talg afscheidt, kan het zich ophopen en raakt de porie verstopt. Deze talgophopingen noemen we mee-eters of comedonen. De talgophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de porie/huid. Hierdoor wordt deze extra nauw en is er geen uitgang meer naar buiten. Daarnaast bevinden zich in de talgklieren bacteriën die zich snel kunnen vermenigvuldigen, ze zetten talg om in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte follikel steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes.

Geen acne is hetzelfde en zal dus op een andere manier behandeld worden.
De acne behandelingen zijn erop gericht om de huid rustig te krijgen.
Soms is het aan te raden om een aantal behandelingen in kuurverband te ondergaan. Om zo sneller en effectiever tot een resultaat te komen.

Acnebehandeling gelaat € 29.90
Reiniging
Peeling
Onzuiverheden verwijderen
Afsluitende verzorging

Extra’s bij acnebehandelingen
Skincheck € 0.00
Wenkbrauwen harsen € 4.50
Bovenlip harsen € 4.50
Kin harsen € 4.50
Wimpers verven € 9.50
Wenkbrauwen verven € 5.50
Masker en nek, schouder en decolletemassage € 12.50

Betapeel € 59.90
Reiniging
Betapeel
Afsluitende verzorging

Extra’s bij betapeel
Skincheck € 0.00
Wenkbrauwen harsen € 4.50
Wimpers verven € 9.50
Wenkbrauwen verven € 5.50
Masker met nek, schouder en decolletemassage € 12.50

Acnelittekens
Als de acne verdwenen is kan het zijn dat er ontsierende littekens achtergebleven zijn.
Helaas zijn deze littekens niet volledig te verwijderen
maar met diverse behandelingen kan je wel een duidelijke verbeterering/vermindering krijgen van de littekens. Bv. met Microdermarasie, Bindweefselmassage.