Babymassage

BABYMASSAGE

' Geniet van een moment samen met je baby '

Tijdens de cursus babymassage leer je hoe jij je baby kunt masseren. Babymassage werkt rustgevend, ontspannend, het stimuleert de hechting, leert je de lichaamstaal van je kindje kennen en het is goed om een moment volledige aandacht aan je kind te kunnen geven. Het maakt de band met je baby nog intenser en baby’s vinden het heerlijk om gemasseerd te worden! Babymassage kan ook een positief effect hebben als je baby bijv. last van buikkrampjes heeft, veel huilt, onrustig is, moeite heeft met in slaap komen of met door slapen, een voorkeurshouding heeft of zich overstrekt.

Een cursus bestaat uit drie sessies van een uur. Tijdens deze drie sessies leer je de gehele babymassage, zodat je je kindje daarna een volledige lichaamsmassage van 20-25 minuten kunt geven. Ook leer je een aantal aanvullende massagetechnieken, baby yoga oefeningen en voetreflexpunten, die je in kunt zetten bij diverse babykwaaltjes. Er wordt aandacht besteed aan het gebruik van etherische oliën en de werking daarvan, reacties op de massage, contra indicatie en huidverzorging bij baby’s.
 
In de salon zijn handdoeken en een yogamat aanwezig.
Zelf zorg je voor een omslagdoek, een hydrofielluier, voeding en luiers, een knuffeltje of speeltje en eventueel een speen.
De cursus is geschikt voor baby’s vanaf ongeveer 6 weken tot ongeveer 8 maanden.
 
Wil je de babymassage cadeau geven aan iemand. Dan kan ik zorgen voor een leuk ingepakte cadeaubon! Neem in dat geval contact op met de salon.
 
Wil je graag een afspraak maken voor de babymassage dan kan dat via de online agenda of via mail, telefoon of app.
 
De prijs voor 3 sessies van een uur is € 159.00
Inbegrepen in deze prijs, naast de 3 sessies, zijn een uitgebreide reader en een flesje babymassage olie