Bindweefselmassage benen
Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage kan op het gehele lichaam toegepast worden. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op de verjonging van de huidstructuur en reduceert blokkades. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid enorm.
 
Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt door de bindweefselmassage is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd.
 
In combinatie met een gezonde levensstijl kan de bindweefselmassage een positief effect hebben op uw huid:
 
   Opheffing van onderhuidse verklevingen (stressreductie)
   Zichtbare vermindering van cellulite
   Afbraak van vetafzettingen
   Stimulatie huiddoorbloeding: verhoogde toevoer van zuurstof
   Verjonging van de huidstructuur
   Verbetering van de huidconditie
   Minder last van vermoeide benen
   Versteviging van de huid en nieuwe aanmaak van bindweefsel
   Valt sneller af in combinatie met sporten
   Huid wordt strakker
 
 
De bindweefselmassage werkt het beste in een kuurvorm. Na iedere behandeling zien we verbetering, na een aantal massages voelt de huid al strakker aan. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld op 6 t/m 12 behandelingen. Daarna 1 maal per maand bijhouden.
 
 
Hoe ontstaat cellulite?
 
Cellulite (ook sinaasappelhuid genoemd) ontstaat o.a. door verkeerde voeding, stress, thee, koffie etc. De mineralen in het lichaam zijn natuurlijke beschermers tegen zuren. Hoe meer zuren er binnenkomen hoe meer mineralen er verbruikt worden. Mineralen neutraliseren de zuren om ze zo via de normale weg te kunnen uitscheiden.
 
Maar komen er teveel zuren binnen dan zijn er op een gegeven moment geen mineralen meer. In plaats van mineraalvoorraden zijn er nu afvalstoffen voor in de plaats gekomen. Het lichaam raakt meer en meer verslakt. In het eerste stadium van verzuring ontstaat er al cellulite.
 
Een gezonde levensstijl is erg belangrijk voor een mooie huid. Tijdens de kuur van de bindweefselmassage is het belangrijk om rekening te houden met:
 
   Veel water en groene thee drinken
   Regelmatig sporten
   Niet roken
   Geen suiker
   Geen stress
   Beperken alcohol
   Max 2 kopjes koffie per dag
   Vermijdt zoveel mogelijk verzurende producten
 
Voordat we starten met een kuur/behandeling is het heel belangrijk om een intake gesprek te hebben. Hierin bespreken we de wensen/verwachtingen, krijg je uitleg wat cellulite precies is, kijken of er geen conta-indicaties zijn voor de behandeling en onderga je een aantal grepen om te kijken wat de behandeling precies is.
 
Vrijblijvend intake gesprek anti-cellulite bindweefselmassage € 29.90
(bedrag word verrekend indien er begonnen word met een kuurbehandeling)
Bindweefselmassage benen i.c.m. cuppingmassage € 49.90
Bij een kuur krijgt u 15% korting op de totaalprijs