Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Webshop > Medik8
Beta Gel 15ml

Beta Gel 15ml

Nieuwe olievrije gel van Medik8 speciaal voor acne om het plaatselijk te behandelen. Vernieuwde formule en handig verpakt in een tube. BetaGel kalmeert de huid en vermindert roodheid.

Voordelen voor jouw huid
Werkt kalmerend
Werkt herstellend
Vermindert roodheid
Olievrij
Helpt om nieuwe acne uitbraken te voorkomen

€ 42.95 Toevoegen
C Tetra 30 ml

C Tetra 30 ml

Beschermt de huid tegen vrije radicalen
Stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine
Vermindert pigmentvlekken
Voorkomt vroegtijdige huidveroudering

€ 51.00 Toevoegen
CE Tetra 30 ml

CE Tetra 30 ml

Beschermt de huid tegen vrije radicalen
Stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine
Vermindert pigmentvlekken
Voorkomt vroegtijdige huidveroudering

€ 76.00 Toevoegen
Hydr8B5 30ml

Hydr8B5 30ml

Hydr8 B5 is een lichtgewicht en niet vette gel. Het herstelt de vochthuishouding bij zowel droge als vette huidtypes. Dit product bevat Pantotheenzuur, ook bekend als vitamine B5, die daadwerkelijk de huid verbetert en vocht vasthoudt, alsmede huidverjonging en wondgenezing bevordert. Hydr8 B5 maakt ook gebruik van de kracht van hyaluronzuur, die in staat is tot 1000 maal haar eigen gewicht in water vast te houden en dus ondersteunt bij het herstel van de vochtarme huid. Deze heldere, olievrije gel transformeert uw huid tot een optimaal vochtniveau en onderhoudt de hydratatie tot 24 uur. Hydr8 B5 absorbeert onmiddellijk, waardoor de huid soepel en zijdeachtig aanvoelt.

€ 45.95 Toevoegen
Red Alert Serum 15ml

Red Alert Serum 15ml

Red Alert Serum vermindert huidroodheid ofwel rosacea. Het geeft een intensief kalmerend effect op roodheid en rode gloed van de huid en ondersteunt de huid tegen dagelijkse invloeden van buitenaf en tegen huidveroudering. Dit serum elimineert de irritatie en het brandende gevoel terwijl de beschadigde huid wordt hersteld. Red Alert serum bevat een hoge concentratie Teprenone. • Resultaat binnen een maand • Geen huidirritatie • Kan direct op de huid worden aangebracht of zelfs gecombineerd worden met de Red Alert Crèmes • Werkt niet uitdrogend, irriterend of gevoelig op uw huid

€ 41.50 Toevoegen
Retinol 3 tr 15ml

Retinol 3 tr 15ml

Retinol nachtserum is een licht, super snel absorberend vitamine A-serum met 0.3% Retinol. Dit serum stimuleert de collageenproductie en voorkomt het verschijnen van rimpels en kraaienpootjes hetgeen leidt tot een zichtbaar jongere huid. De 3 TR dient altijd in de avond te worden aangebracht op het gezicht, de nek of decolleté. • Geen huidirritatie • Unieke stabiele werking • Niet vet • Parfumvrij • Parabenenvrij • Geen petrochemicalien • Meer dan 50 behandelingen • Mag direct aangebracht worden op de huid

€ 42.50 Toevoegen
Retinol 6 tr 15ml

Retinol 6 tr 15ml

Het serum Retinol 6 TR bevat 0.6% retinol. Het is een krachtig, licht, absorberend vitamine A-serum dat een huidverjongende werking heeft doordat de collageenaanmaak gestimuleerd wordt. Retinol wordt uitsluitend ’s avonds gebruikt. Retinol 6 TR is ontwikkeld voor maximale effectiviteit, met een gemiddelde sterkte (0,6%) vitamine A. De TR staat voor time release, dat wil zeggen een geleidelijke afgifte van vitamine A in de huid om zo huidirritatie te voorkomen. Het heeft klinisch bewezen anti-ageing voordelen. Om de versheid te behouden, is Retinol 6 TR alleen geproduceerd in kleine series. Dit serum bevat tevens vitamine E dat als een antioxidant werkt. Retinol 6 TR bevat geen parabenen, conserveringsmiddelen (zelfbehoudformule), of geurstoffen voor een maximale huid-verdraagzaamheid.

€ 56.50 Toevoegen
White Balance Click 2x30ml

White Balance Click 2x30ml

White Balance Click biedt een effectieve oplossing tegen alle vormen van pigmentatie: donkere vlekken, ouderdomsvlekken, sproeten, vlekkerige huid, schade door de zon, een ongelijkmatige teint en melasma. Van dit zeer krachtige depigmenterende serum is aangetoond dat het de algehele teint drastisch verbetert en een stralende teint geeft. Het helpt ook om de verschijning van toekomstige donkere vlekken te voorkomen. De huid ziet er zichtbaar helderder en stralender uit. De nieuwe White Balance Click is de meest krachtige heldere huidoplossing; het beschikt over een luxe textuur die zich gemakkelijk verspreidt. Het heeft de toegeeflijke geur van Ylang Ylang en laat de huid er egaler en stralender uitzien.

€ 62.00 Toevoegen
White Balance Click Oxy-R 2x30 ml

White Balance Click Oxy-R 2x30 ml

€ 71.50 Toevoegen
Openingstijden

Maandag        13.00-22.30 uur
Dinsdag          8.30-17.30 uur
Woensdag       8.30-13.30 uur
Donderdag     16.00-22.30 uur


Adres

Adres:         Godfried Schalckenstraat 7
                  3343 DG Hendrik Ido Ambacht
Tel:             0618733458
Email:          info@huidsalonfem.nl


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu