Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Webshop > Medik8
Dark Circles 15ml

Dark Circles 15ml

Dark Circles verhoogt de haemodynamica & microcirculatie van de huid, waardoor de omvang en zichtbaarheid van de bloedvaten onder de huid vermindert. Tevens wordt de ophoping van overtollige vloeistof verminderd die rond de ogen opgeblazenheid veroorzaakt. Ingebouwde antioxidanten verlagen de opeenhoping en beschadiging van vrije radicalen. Reflecterende optische deeltjes verminderen bovendien het 'schaduweffect', waardoor een allround cosmetische oplossing gegeven wordt tegen donkere kringen. • Vervaagt donkere kringen • Bevordert helderheid en zelfs kleur • Vermindert vochtophoping • Verbetert de lokale bloedmicrocirculatie • Beschermt het collageen en de elastinematrix • Vermindert de aanwezigheid van vrije radicalen

€ 41.00 Toevoegen
Eye Lift 15ml

Eye Lift 15ml

Eyelift is een alles-in-één anti-ageing oogserum om de verschijning van wallen en fijne lijntjes tegen te gaan. Deze all-round high performance ooggel bestrijdt de belangrijkste tekenen van veroudering. Het bekroonde product is nu versterkt met nieuwe en sterkere actieven. De lichte textuur trekt snel in en is niet vet zodat het onder make-up kan worden toegepast in de ochtend en zonder vlekken. Eyelift is ook perfect voor degenen die geen retinol wensen te gebruiken of gevoelig zijn voor retinol (vitamine A) producten.

€ 45.95 Toevoegen
Hydr8 Eye 360 SPF30 15ml

Hydr8 Eye 360 SPF30 15ml

Hydr8 Eye 360 is een unieke alles-in-een hydraterende anti-ageing oogcrème, compleet met SPF 30 en 5* UVA-/UVB-bescherming voor dagelijks gebruik.

Ontwikkeld voor degenen die op zoek zijn naar een effectieve anti-ageing oogcrème die de tere huid rondom het ooggebied hydrateert en beschermt tegen de vele ecologische oorzaken van huidveroudering. Het biedt anti-glycatie voordelen terwijl het de schadelijke gevolgen van UV-straling, infrarood en vervuiling vermindert.

Het helpt de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verbeteren als ook de verschijning van donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen.

€ 56.95 Toevoegen
Hydr8 Night Eye

Hydr8 Night Eye

Oogcrème rijk aan vitaminen

Hydr8 Night Eye is een luxe oogcrème die uitsluitend ontwikkeld is voor gebruik ’s nachts. Het is vermengd met vitamine A (retinol), een ingrediënt dat bekend is om zijn anti-ageing werking. Deze luxe crème verbetert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Tevens biedt het intense hydratatie en bescherming voor de gevoelige huid rondom de ogen. De perfecte aanvulling op Hydr8 Night, nu in een oogcrème

€ 52.00 Toevoegen
Retinol Eye tr 10ml

Retinol Eye tr 10ml

Retinol Eye TR is een professioneel nachtserum. Een geavanceerd vitamine A nachtserum met een hoog stabiel retinol-concentraat. Retinol Eye is een superieur product voor rond de ogen. Het stimuleert de collageenproductie en voorkomt het verschijnen van rimpels en kraaienpootjes hetgeen leidt tot een zichtbaar jongere huid.

€ 52.00 Toevoegen
Openingstijden

Maandag        13.00-22.30 uur
Dinsdag          8.30-17.30 uur
Woensdag       8.30-13.30 uur
Donderdag     16.00-22.30 uur


Adres

Adres:         Godfried Schalckenstraat 7
                  3343 DG Hendrik Ido Ambacht
Tel:             0618733458
Email:          info@huidsalonfem.nl


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu