Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Webshop > Nouvital
Acne Care 50ml

Acne Care 50ml

Acnecare dient voor de effectieve behandeling van een huid met acne op basis van tea tree oil, een werkstof met zeer sterke antibacteriële en ontstekingswerende eigenschappen. Tea tree oil is voor deze toepassing ingekapseld in cyclodextrine. Dit werkstoffencomplex heeft als voordeel dat de antibacteriële werking langer aanhoudt, er geen ontleding door oxidatie kan optreden en praktisch reukloos is. Bovendien adsorbeert cyclodextrine talg en remt het de productie van talg, waardoor minder comedonen ontstaan.

Ook is aan de crème toegevoegd Biolin, een cosmetisch probioticum met antiseptische eigenschappen

specifiek gericht tegen huidschadelijke bacteriën, waardoor een gezonde huidflora ontstaat, wat gunstig is voor een acnehuid. Het toegevoegde Zincidone zorgt voor een verdere afname van de talgproductie via remming van het enzym alpha-reductase. Reeds na twee weken ziet men al een duidelijk resultaat.

€ 16.30 Toevoegen
Aloe Vera Day Cream 50ml

Aloe Vera Day Cream 50ml

Deze soepele crème combineert de verzorgende eigenschappen van de aloë vera met de helende werking van de calendula. Aloë vera day cream bevat meerdere voedende en huidverzachtende oliën, en de sterke moisturizer hyaluronzuur, die zorgt voor een verhoogd vochtgehalte van de huid. De crème bevat tevens een druivenextract met stamcellen, dat de huideigen stamcellen activeert en beschermt tegen UV-beschadiging en daardoor foto-aging tegen gaat. Eveneens biedt de crème een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke UV-straling van de zon door middel van titaandioxide. De crème is geschikt voor elk huidtype en is ook een prima basis voor make-up.

€ 16.30 Toevoegen
Aloe Vera Night Cream 50ml

Aloe Vera Night Cream 50ml

Deze voedende crème ondersteunt de verzorgende werking van de aloë vera en de helende werking van de calendula. Aloë vera night cream bevat meerdere voedende en verzachtende oliën en de sterke moisturizer hyaluronzuur, die zorgt voor een verhoogd vochtgehalte van de huid. De crème heeft een hoger vetgehalte dan de Aloë vera day cream.

€ 16.70 Toevoegen
Azulen cream 50ml

Azulen cream 50ml

De werkstof azuleen, afkomstig uit de kamilleplant, heeft een ontstekingsremmende en verzachtende werking. Deze crème is dan ook vooral geschikt voor een gevoelige en beschadigde huid of een geïrriteerde huid na het scheren. Stamcellen van een speciaal druivenextract activeren onze huideigen stamcellen en beschermen de huid tegen de schadelijke werking van UV-straling, waardoor foto-aging wordt afgeremd. Eveneens bevat de crème betaïne, afkomstig uit de suikerbiet, met hydraterende en DNA beschermende eigenschappen. Ook te gebruiken ter kalmering van de huid na het epileren, harsen of verwijderen van oneffenheden.

€ 15.50 Toevoegen
Collagen Day Cream 50ml

Collagen Day Cream 50ml

Deze vitamine E bevattende lichtvette crème, is de ideale crème voor de wat oudere en rijpere huid. Naast meerdere voedende en verzachtende oliën, waaronder macadamia-olie en zonnebloemolie, zorgt collageen voor een betere vochtbalans. Sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling, terwijl avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en fytosterolen, die samen met vitamine E als anti-oxidant het verouderingsproces afremmen. Naast de sterke moisturizer hyaluronzuur bevat de crème tevens een druivenextract met stamcellen, dat de huideigen stamcellen activeert en beschermt tegen UV-beschadiging en daardoor foto-aging tegen gaat. De crème bevat het zonnefilter titaandioxide. De crème geeft de huid een mooi glanzend en strak aanzien.

€ 20.05 Toevoegen
Collagen Night Cream 50ml

Collagen Night Cream 50ml

Deze voedende crème is de ideale nachtcrème voor de droge vochtarme en rijpere huid. Naast meerdere voedende en verzorgende oliën, waaronder macadamia-olie, zorgt collageen voor een betere vochtbalans. Sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling, terwijl avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en fytosterolen, die samen met vitamine E als anti-oxidanten het huidverouderingsproces afremmen. De crème bevat tevens de sterke moisturizer hyaluronzuur en schizophyllan, afkomstig uit de paddestoel Schizophyllum communae. Deze stof zet keratinocyten aan tot huidvernieuwing, en fibroblasten tot aanmaak van collageen en heeft een gunstige invloed op het immuunsysteem. De huid krijgt een mooi glanzend en strak aanzien. Het vetgehalte is iets hoger dan in de Collagen day cream. De crème is waterproof (w/o).

Werking: verbetert de huidstructuur door voedende en hydraterende werkstoffen, stimuleert het celmetabolisme en anti-oxidanten remmen de huidveroudering.

Gebruik: 's avonds aanbrengen na het reinigen van de huid.

€ 20.45 Toevoegen
Moisturizing Cream 50ml

Moisturizing Cream 50ml

Deze crème, die zijdezacht aanvoelt en snel intrekt, is bestemd voor een vochtarme huid. Een sterke moisturizer (NMF) brengt de vochtbalans weer in evenwicht. Zonnebloemolie en avocado-olie zorgen voor extra vitaminen en fytosterolen met een anti-aging werking. De crème bevat tevens een druivenextract met stamcellen, dat de huideigen stamcellen activeert en beschermt tegen UV-beschadiging en daardoor foto-aging tegen gaat. Betaïne uit de suikerbiet heeft sterke hydraterende eigenschappen en beschermt eveneens ons

cel-DNA tegen UV-beschadiging. De crème bevat het zonnefilter titaandioxyde. Moisturizing cream maakt de huid mooi, glad en egaal.

€ 19.40 Toevoegen
Phytocell All Day Cream 50ml

Phytocell All Day Cream 50ml

Deze 24-uurs crème is bijzonder geschikt voor een optimale verzorging van een rijpere, droge en/of vochtarme huid door haar zeer uitgebreide samenstelling, waaronder 2 typen stamcellen en een innovatief crocusextract. Appelstamcellen ondersteunen onze huideigen stamcellen, waardoor huidveroudering wordt afgeremd. Stamcellen van een speciale druivensoort beschermen ons DNA tegen beschadiging door externe factoren, zoals UV-straling en stress. Crocusextract zorgt, via stimulatie van keratinocyten en fibroblasten, voor extra aanmaak van elastine en collageen, waardoor de huid steviger wordt en rimpels vervagen. De crème bevat tevens een hydratant, antioxidanten en een zonnefilter.

€ 34.40 Toevoegen
Re-Balance Cream 50ml

Re-Balance Cream 50ml

Deze matterende crème is speciaal gericht op de effectieve behandeling van de vette huid. Een vette huid is het gevolg van overactieve talgklieren onder invloed van het huideigen enzym 5-alpha-reductase. Met de werkstoffen Cupridon en Zincidon wordt dit enzym sterk afgeremd in zijn werking, waardoor de talgproductie wordt genormaliseerd. De adstringerende werking van eikextract vernauwt tevens de talguitgangen. Met deze beide effecten neemt ook de kans op comedonen en eventuele ontstekingen (als bij acne) verder af.

De toegevoegde avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en het anti-aging effect. Re-balance cream bevat tevens de sterke moisturizer hyaluronzuur. Het zonnefilter titaandioxyde geeft bescherming tegen de schadelijke invloed van UV-straling. De huid herkrijgt hiermee weer haar jeugdige en frisse uitstraling.

€ 16.30 Toevoegen
Openingstijden

Maandag        13.00-22.30 uur
Dinsdag          8.30-17.30 uur
Woensdag       8.30-13.30 uur
Donderdag     16.00-22.30 uur


Adres

Adres:         Godfried Schalckenstraat 7
                  3343 DG Hendrik Ido Ambacht
Tel:             0618733458
Email:          info@huidsalonfem.nl


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu