Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Webshop > Medik8
Beta Moisturize 50ml

Beta Moisturize 50ml

Deze dagelijkse moisturiser werkt samen met de natuurlijke huidmechanismen om de hydratatie op peil te houden. Tegelijkertijd geeft het een matterend effect! Een sterke formule met Prebiotics en Probiotics zorgen ervoor om het evenwicht van de huid te stimuleren en om bacteriën tegen te gaan die acne veroorzaken. Kaneel-extract bevordert een heldere teint en reguleert tevens het talgniveau dat helpt puistjes in de toekomst te voorkomen

€ 56.50 Toevoegen
C Tetra Cream 50ml

C Tetra Cream 50ml

C Tetra Cream is een zijdezachte, snel absorberende, hydraterende creme met natuurlijke citrusextracten. Een creme met hyaluronzuur die het vocht vasthoudt en de natuurlijke barriere van de huid ondersteunt. Beschermt de huid tegen vrije radicalen terwijl het de collageen en elastine productie ondersteunt.

€ 52.50 Toevoegen
Hydr8 Light SPF 15 50ml

Hydr8 Light SPF 15 50ml

Een lichte en krachtige dagcrème die huidveroudering helpt tegen te gaan. Geavanceerde ingrediënten verminderen de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, terwijl de UVA- en UVB-bescherming helpt huidveroudering te voorkomen. Bevat krachtige antioxidanten.

€ 62.95 Toevoegen
Hydr8 Night 50ml

Hydr8 Night 50ml

Hydr8 Night bevat superieure anti-ageing ingrediënten. Deze rijke, maar toch snel absorberende nachtcrème biedt ultieme hydratatie voor de vermoeide huid. Hydr8 Night bevat superieure anti-ageing werkstoffen zoals Resveratrol voor de cellevensduur, beta-glucaan voor vernieuwing van de huidtextuur en een selectie van unieke botanische antioxidanten, zoals Passiebloem en Valeriaan. Al deze ingrediënten helpen de tekenen van huidveroudering tegen te gaan en ze bevorderen het herstel van een gezonde, stralende teint.

€ 62.95 Toevoegen
Hydr8 Rich SPF 30 50ml

Hydr8 Rich SPF 30 50ml

Een rijke en krachtige dagcrème die huidveroudering helpt tegen te gaan. Geavanceerde ingrediënten verminderen de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, terwijl de UVA- en UVB-bescherming ondersteunt bij het voorkomen van huidveroudering. Bevat krachtige anti-oxidanten. Hydr8 Day 360 - Rich is een rijke crème voor de droge huid en voor de huid die extra bescherming nodig heeft.

€ 62.95 Toevoegen
Redness Corrector 50ml

Redness Corrector 50ml

Redness corrector is geformuleerd als een compleet anti-roodheid product met zes gerichte acties. Vermindert direct de roodheid, behandelt de ontsteking en voorkomt verdere uitbraak in de toekomst. Het helpt bij gevoeligheid of een huidreactie zoals rosacea, hormonale verandering, gebroken haarvaatjes en couperose. Het voorkomt ook toekomstige reacties door het verminderen van de huidreactiviteit, zodat de huid egaler en helderder blijft. De formule biedt een directe dekking op de huid doordat er groene minerale pigmenten in verwerkt zijn.

€ 71.50 Toevoegen
Retinol 1TR Cream 50ml

Retinol 1TR Cream 50ml

Medik8 Retinol 1 TR Vitamin A Renewal Cream. Nachtcreme met retinol en hyaluronzuur. De creme bevat 0,1% ingekapselde retinol (vitamine A). Perfect voor degene die wil starten met het gebruik van retinol. De ingekapselde retinol voorziet de huid met een langzame afgifte van retinol. Tevens zorgt deze technologie dat de retinol stabiel blijft.

hydraterende anti-aging creme
ondersteunt de natuurlijke huidbarriere
pakt huidveroudering aan
voor iedereen die wil starten met retinol
maakt de huidskleur egaler en frisser
zorgt voor een betere huidtextuur
irriteert de huid niet door de time-release technologie en de gekozen concentratie van 0,1%

€ 43.95 Toevoegen
Ultimate Recovery 30ml

Ultimate Recovery 30ml

Geweldige formule voor de huid die speciale (na) zorg nodig heeft. Medik8 lanceert de Ultimate Recovery; een effectieve gezichtscrème voor een intensief herstel van de huid. Uitstekend geschikt om te helpen bij het genezingsproces na behandelingen zoals peelings, skinneedling, dermabrasie en laserbehandelingen. De rijke, voedende crème is zeer geschikt voor de droge en gecompromitteerde huid. Ook bij brandwonden en andere vormen van huidbeschadiging is de Ultimate Recovery aan te raden. De huid lijkt zacht, effen en verfijnd terwijl het littekenweefsel beter heelt en minder zichtbaar wordt.

€ 56.50 Toevoegen
White Balance Duo 2x30ml

White Balance Duo 2x30ml

White Balance Duo bestaat uit twee producten: een verhelderende crème voor de dag en een crème voor de nacht. Ze maken deel uit van de Medik8 Pigmentatie Solution. Dit duo is een dagelijks hydraterend systeem welke zowel verhelderende als anti-ageing voordelen combineert. In samenwerking met ons bestaande White Balance Click Serum, leveren ze langdurige en zichtbare verblekingsresultaten van de huid.

€ 71.50 Toevoegen
Openingstijden

Maandag        13.00-22.30 uur
Dinsdag          8.30-17.30 uur
Woensdag       8.30-13.30 uur
Donderdag     16.00-22.30 uur


Adres

Adres:         Godfried Schalckenstraat 7
                  3343 DG Hendrik Ido Ambacht
Tel:             0618733458
Email:          info@huidsalonfem.nl


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu